Patch moet deel van kritiek Mass Effect: Andromeda oplossen | Gamer.nl

Patch moet deel van kritiek Mass Effect: Andromeda oplossen | Gamer.nl

Mass Effect: Andromeda krijgt op donderdag een update waarin veel van de bekritiseerde problemen worden aangepakt, waaronder de gezichtsanimatie.

Dat heeft ontwikkelaar BioWare bekendgemaakt. De patch moet ervoor zorgen dat gezichten natuurlijker bewegen tijdens gesprekken. Algemene technische mankementen worden ook aangepakt.

De update stelt spelers in staat om filmpjes bij het reizen tu en planeten over te slaan. Daarnaast kan de hoofdpersoon meer voorwerpen dragen en wordt de matchmaking tijdens multiplayerse ies verbeterd.

De nieuwe Ma Effect kwam onder vuur te liggen, omdat het spel kampt met technische problemen. Zo was er soms weinig emotie zichtbaar in gezichten van personages en liepen spelfiguren op onnatuurlijke wijze.

BioWare wil op termijn meer updates uitbrengen om de game te verbeteren. In die patches moeten personages er beter uit gaan zien en wordt omstreden dialoog van een tran eksueel personage aangepast. Tran eksuele spelers noemden het huidige dialoog onnatuurlijk en geforceerd. Er worden op termijn ook meer homoseksuele relaties voor de mannelijke hoofdpersoon aan de game toegevoegd.

Door NU.nl

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou