Patch ModNation Racers komt deze woensdag | Gamer.nl

Patch ModNation Racers komt deze woensdag | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De patch brengt een flink aantal verbeteringen met zich mee. Met name de laadtijden zijn teruggebracht. Daarnaast is er een nieuwe, lagere moeilijkheidsgraad aan het spel toegevoegd, de casualmodus, die eerder al genoemd werd door ontwikkelaar United Front Games.

Sneller online

Ook is de online gameroom uit de 'Modspot' van het spel gehaald en kunnen spelers als gevolg daarvan sneller aan een online race deelnemen. Verdere aanpa ingen zijn gemaakt aan zaken zoals de stabiliteit van de server, een aantal uitdagingen die erg lastig bleken en aan de ‘XP-races’, waar spelers na de patch ook hun vrienden voor uit kunnen nodigen.

ModNation Racers is een kartracer die veel vrijheid biedt in het ontwerpen van eigen karts en bestuurders, die gedeeld kunnen worden met andere spelers via het internet. Het spel kampt sinds de release echter met aanzienlijke laadtijden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou