Nieuws
animal crossing new horizons

Patch Animal Crossing: New Horizons lost bug met ballonnen op

Je kunt nu weer onbeperkt ballonnen uit de lucht schieten

Geschreven door Michel Musters op
Een bug waarbij spelers na het neerhalen van driehonderd ballonnen geen nieuwe ballonnen meer in Animal Crossing: New Horizons kregen, is opgelost middels een patch.

De bug stak eerder deze week de kop op. In New Horizons kunnen spelers met een katapult ballonnen met cadeautjes daaraan uit de lucht schieten. Bij het neerhalen van driehonderd ballonnen in totaal, verschenen er echter nooit meer nieuwe ballonnen in de lucht.

Deze bug was deze week extra pijnlijk, omdat er een nieuw evenement, 'Bunny Day', in de game is begonnen om Pasen te vieren. Hierbij kunnen spelers eieren verzamelen om nieuwe meubels, kleding en andere voorwerpen te craften. Een bepaald type eieren is echter alleen via de ballonnen te vinden.

De bug is nu dus weggewerkt met de nieuwe patch. Bunny Day eindigt op 12 april. Tot die tijd hebben spelers nog de kans om alle Bunny Day-voorwerpen te craften. Spelers zouden als dat binnen de gegeven tijd lukt, een speciale verrassing ontvangen.

Animal Crossing: New Horizons

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony probeert gelekte The Last of Us: Part 2-filmpjes tegen te gaan 'Definitive Edition' voor Mafia 2 gelekt via leeftijdsclassificatie
0

Reacties op: Patch Animal Crossing: New Horizons lost bug met ballonnen op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.