Party Mode Dirt 3 bevat drie minigames | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Invasion moeten spelers een zogenaamde robotaanval afslaan. De robots worden als kartonnen poppetjes in een gebied gezet en moeten worden overreden. Transporter is gebaseerd op de shooter-modus Capture-the-Flag. Een vlag wordt op een willekeurige plek in een gebied geplaatst, de speler probeert om eerder dan zijn tegenstanders bij de vlag te zijn en deze terug te brengen naar zijn basis.

Outbreak werd al eens eerder uit de doeken gedaan en is een zombiemodus. In het begin van deze modus is één speler de zombie, te zien aan een groene gloed om zijn auto. Elke auto die hij vervolgens ramt, wordt ook een zombie. De laatst overgebleven speler die nog geen zombie is, wint. Dirt 3 is het vervolg op de rallygame Colin McRae: Dirt 2. Wederom staat het racen op offroad circuits centraal.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou