Paradox onthult The Lamplighters League en Life by You

Paradox onthult The Lamplighters League en Life by You

Paradox Interactive heeft tijdens een livestream gisteravond diverse nieuwe games onthuld, waaronder The Lamplighters League en Life by You.

De grootste aankondiging van de avond was Cities: Skylines 2, waarover hier meer te lezen valt. Daarnaast werd bijvoorbeeld ook The Lamplighters League uit de doeken gedaan. 

De game bevat net als de vorige titel van Harebrained Schemes, Battletech, turn-based tactische gevechten. Het spel speelt zich af in een alternatieve versie van de jaren 30 in de vorige eeuw. Een groep die zichzelf de Lamplighters League noemt moet een cult genaamd de Banished Court zien tegen te houden voordat ze de wereld overnemen.

Spelers besturen een divers team door een grote verscheidenheid aan omgevingen, van havens en woestijnen tot jungles en stedelijke gebieden. Men kan daarbij nieuwe leden aan het team toevoegen die men gedurende het spel tegenkomt. The Lamplighters League komt ergens dit jaar uit op pc, Xbox Series X en S en Game Pass.

De andere game die werd onthuld het Life by You en wordt ontwikkeld door Rod Humble, die voorheen aan het hoofd stond van de Sims-franchise en de CEO van Second Life-studio Linden Labs was.

Veel over de game is nog niet bekend, maar de eerste trailer lijkt te hinten naar een Sims-achtige ervaring, waarin huizen gebouwd kunnen worden en digitale mensen hun leven leiden. Op 20 maart houdt Paradox een livestream via

Watch on YouTube

waarin meer details bekend worden gemaakt.

Tot slot werd ook een uitbreiding op Crusader Kings 3 aangekondigd. Deze lente moet Tours and Tournaments uitkomen, waarbij spelers allerlei grootschalige evenementen kunnen organiseren, zoals trouwceremonies en riddertoernooien. Men kan ook reizen over de wereld om nieuwe landen te ontdekken.

Hieronder zijn trailer te zien van de twee bovengenoemde games en de Crusader Kings 3-uitbreiding.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou