Panic Button zou Valheim graag naar Switch overzetten

Panic Button zou Valheim graag naar Switch overzetten

Ontwikkelaar Panic Button zou graag een Nintendo Switch-versie ontwikkelen van de Steam-hit Valheim.

Dat heeft Dan Hernberg, het hoofd van productie bij Panic Button, gemeld tegen Nintendo Life. De website sprak onlangs met de ontwikkelaar, die ook verantwoordelijk is voor de Switch-versie van Apex Legends.

"Ik weet niet zeker of dit mijn keuze is voor wanneer ik elke game zou mogen uitkiezen, maar ik speel heel veel Valheim en ik zou het geweldig vinden om dat naar de Switch te brengen."

Valheim is in Unity ontwikkeld, dus een Switch-versie zou niet uitgesloten zijn. Panic Button heeft een Switch-editie echter niet officieel bevestigd.

Vorige week bleek dat Valheim inmiddels al vijf miljoen keer is verkocht. De survivalgame kan alleen of met twee tot tien spelers doorlopen worden. Het spel speelt zich af in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men kan als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld.

Valheim

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eerst maar even de pc versie afmaken en met name nog sterk optimaliseren wat betreft prestaties.

0
test

@Sabor Volgens mij vergis je je in ontwikkelaars. Panic button is niet de ontwikkelaar van Valheim, dus die zouden daar toch niet op hoeven te focussen? Panic button doet voornamelijk Ports van grote AAA games naar switch ‘downgraden’ en met veel succes/kwaliteit ook. Dus snap best dat die een lijntje opgooien in de hoop dat de ontwikkelaar van Valheim hier wel wat in ziet, En als je kijkt wat panic button voor elkaar krijgt is het best aan te nemen dat ze met deze game ook een goed werkende switch versie kunnen maken. Terwijl PB de switch port maakt kan de echte ontwikkelaar Iron gate hun andere versies aanpakken.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ja dat weet ik inderdaad maar ik zou gokken dat het makkelijker is om een spel wat al helemaal goed draait makkelijker porten is dan een spel wat nog niet af is qua optimalisatie. Het lijntje heb je zeker gelijk in!

0

Laten ze eerst focussen op PS4/PS5 aub

0
test

@CertifiedLoverBoy je snapt dat Panic Button een Switch-port ontwikkelaar is? Die wil je niet laten focussen op PS4/PS5 ;)

0
test

@Millman7 of wel. Als je ziet wat ze op zich uit dat oude techniekje geperst krijgen zouden ze met veel kennis mogelijk meer uit een ps4 kunnen persen dan menig native ontwikkelaar. Mits ze die kennis zouden hebben uiteraard.

0

Aanbevolen voor jou