Overwatch Summer Games-evenement van start

Overwatch Summer Games-evenement van start

Tijdens het jaarlijkse Overwatch Summer Games-evenement kunnen spelers nieuwe skins verdienen met wekelijkse uitdagingen. Ook keert de Lúcioball-spelmodus terug.

Het jaarlijkse zomerevenement van Overwatch, genaamd de Summer Games, is gisteren van start gegaan. Het evenement duurt tot en met 5 augustus en voegt een aantal nieuwe skins, cosmetische items en uitdagingen toe aan de shooter van Blizzard. Ook keert de tijdelijke spelmodus Lúcioball terug, waarin twee teams van drie de bal moeten scoren in het doel van de tegenstander.

Tijdens het evenement kunnen spelers elke week een uitdaging voltooien om een spray, icoon en skin te verdienen. Deze uitdagingen bestaan simpelweg uit het winnen van negen potjes in elke spelmodus naar keuze. De vrij te spelen skins voor de personages Reaper, Mei en Reinhardt staan in het teken van hun respectievelijke geboorteland, namelijk de Verenigde Staten, China en Duitsland.

Naast de drie vrij te spelen skins, zijn er ook vier legendarische skins uitgebracht voor Genji, Wrecking Ball, Torbjörn en Hanzo. Deze skins zijn alleen te verkrijgen via de speciale Summer Games-lootboxen. Bekijk hier een overzicht van alle nieuwe skins, emotes en introductievideo's die zijn toegevoegd voor de Summer Games van 2019, inclusief de items die tijdens de vorige edities van het evenement zijn uitgebracht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tjirp..tjirp... :P

0

Aanbevolen voor jou