Nieuws
Overwatch

Overwatch Summer Games-evenement van start

Nieuwe skins en wekelijkse uitdagingen

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Tijdens het jaarlijkse Overwatch Summer Games-evenement kunnen spelers nieuwe skins verdienen met wekelijkse uitdagingen. Ook keert de Lúcioball-spelmodus terug.

Het jaarlijkse zomerevenement van Overwatch, genaamd de Summer Games, is gisteren van start gegaan. Het evenement duurt tot en met 5 augustus en voegt een aantal nieuwe skins, cosmetische items en uitdagingen toe aan de shooter van Blizzard. Ook keert de tijdelijke spelmodus Lúcioball terug, waarin twee teams van drie de bal moeten scoren in het doel van de tegenstander.

Tijdens het evenement kunnen spelers elke week een uitdaging voltooien om een spray, icoon en skin te verdienen. Deze uitdagingen bestaan simpelweg uit het winnen van negen potjes in elke spelmodus naar keuze. De vrij te spelen skins voor de personages Reaper, Mei en Reinhardt staan in het teken van hun respectievelijke geboorteland, namelijk de Verenigde Staten, China en Duitsland.

Naast de drie vrij te spelen skins, zijn er ook vier legendarische skins uitgebracht voor Genji, Wrecking Ball, Torbjörn en Hanzo. Deze skins zijn alleen te verkrijgen via de speciale Summer Games-lootboxen. Bekijk hier een overzicht van alle nieuwe skins, emotes en introductievideo's die zijn toegevoegd voor de Summer Games van 2019, inclusief de items die tijdens de vorige edities van het evenement zijn uitgebracht.

Dit artikel delen:

Lees meer

Resident Evil 5 en 6 lanceren in oktober voor de Nintendo Switch Benchmark-tool van Nvidia en géén RTX 2080 Ti Super
1

Reacties op: Overwatch Summer Games-evenement van start

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    xXDannyNLXx

    • 19 juli 2019 11:06
    tjirp..tjirp… :P

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.