Overwatch krijgt custom games en server-browser | Gamer.nl

Overwatch krijgt custom games en server-browser | Gamer.nl

Overwatch krijgt binnenkort de langverwachte server-browser om wedstrijden per regio, modus of andere criteria te vinden. Daarnaast komt er ook een Custom Games-modus, waarbij het mogelijk wordt om een hoop verschillende variabelen aan te passen.

Een server-browser is anno 2017 helaas geen standaard-feature meer bij multiplayer games, maar in de Public Test Region van Overwatch wordt deze nu getest. Spelers kunnen zelf een custom game opzetten, waarbij een groot aantal variabelen aangepast kan worden.

Zo wordt het mogelijk om bepaalde heroes uit te sluiten, de snelheid van wapens of abilities aan te pa en of de gehele spelmodus aan te pa en, zoals de snelheid van een payload. Hierbij wordt Capture The Flag, die werd geïntroduceerd tijdens het laatste The Year of the Rooster-evenement, ook een blijvend te selecteren modus.

Jeff Kaplan van het Overwatch-team legt hieronder uit wat de nieuwe features inhouden. In de Public Test Region wordt de aangepaste hero Bastion op dit moment ook getest. Bastion's Sentry Mode wordt minder effectief gemaakt, terwijl zijn mobiele Recon Mode effectiever wordt gemaakt door zijn geweer minder spreiding te geven en hem lopend te laten healen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou