Nieuws
Overwatch

Overwatch krijgt custom games en server-browser

Langverwachte feature is nu in de Public Test Region

Geschreven door Jacco Peek op
Overwatch krijgt binnenkort de langverwachte server-browser om wedstrijden per regio, modus of andere criteria te vinden. Daarnaast komt er ook een Custom Games-modus, waarbij het mogelijk wordt om een hoop verschillende variabelen aan te passen.

Een server-browser is anno 2017 helaas geen standaard-feature meer bij multiplayer games, maar in de Public Test Region van Overwatch wordt deze nu getest. Spelers kunnen zelf een custom game opzetten, waarbij een groot aantal variabelen aangepast kan worden.

Zo wordt het mogelijk om bepaalde heroes uit te sluiten, de snelheid van wapens of abilities aan te passen of de gehele spelmodus aan te passen, zoals de snelheid van een payload. Hierbij wordt Capture The Flag, die werd geïntroduceerd tijdens het laatste The Year of the Rooster-evenement, ook een blijvend te selecteren modus.

Jeff Kaplan van het Overwatch-team legt hieronder uit wat de nieuwe features inhouden. In de Public Test Region wordt de aangepaste hero Bastion op dit moment ook getest. Bastion's Sentry Mode wordt minder effectief gemaakt, terwijl zijn mobiele Recon Mode effectiever wordt gemaakt door zijn geweer minder spreiding te geven en hem lopend te laten healen.

Bron: Kotaku

Dit artikel delen:

Lees meer

Vr-arcadekast van Koei Tecmo stimuleert zintuigen Lente-dlc voor Final Fantasy 15 in beeld gebracht
0

Reacties op: Overwatch krijgt custom games en server-browser

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.