Overwatch-hero Orisa toegevoegd aan Competitive Play | Gamer.nl

Overwatch-hero Orisa toegevoegd aan Competitive Play | Gamer.nl

Blizzard heeft vandaag via Twitter bekendgemaakt dat Orisa is toegevoegd aan de Competitive Play-modus. De heldin was eerst nog niet beschikbaar om spelers te laten wennen zonder voor een hogere rang te laten spelen.

In februari werd er al gehint naar een nieuw personage en in maart werd Orisa onthuld. Met de toevoeging van Orisa kunnen spelers inmiddels uit zes support-personages kiezen.

Recente voegde de nieuwe update kleine aanpa ingen toe aan de game. Verschillende personages hebben aanpa ingen gehad, een visuele bug in de Competitive Play-modus is opgelost en verschillende bugs in de Practice Range zijn aangepast.

Verder heeft Game Director Jeff Kaplan op het officiële Overwatch-forum laten weten geïntere eerd te zijn in een map-editor voor Overwatch. Jeff Kaplan zei het volgende: "Dit staat op onze langetermijnplanning en we geloven zeker in in user-made content. Echter hebben we wel een aantal uitdagingen voor ons en zal het lang duren voordat we onze map-editor beschikbaar kunnen stellen voor het publiek."

Daarnaast heeft Jeff Kaplan bevestigd dat Overwatch-spelers in de zomer de mogelijkheid krijgen om hun Play of the Game-hoogtepunten op te kunnen slaan en te delen. Tot nu toe moeten spelers deze beelden eerst capturen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou