Overwatch-held Sigma al speelbaar op testservers en praat Nederlands

Overwatch-held Sigma al speelbaar op testservers en praat Nederlands

De gisteren aangekondigde Overwatch-held Sigma is nu al speelbaar op de testservers. Het nieuwe personage is Nederlands en heeft dus ook een aantal Nederlandse uitspraken in het spel.

Sigma werd gisteren onthuld. Sigma is een wetenschapper die doordraaide nadat een experiment met een zwart gat fout afliep. Het personage is Nederlands en de stem van Sigma wordt dan ook ingesproken door de Nederlander Boris Hiestand.

Dat Sigma Nederlands is, betekent ook dat de held een aantal Nederlandse uitspraken heeft in Overwatch. Zo zegt hij "Stukke beter" bij het oppakken van een Health Pack, "Hallo" of "Hoi" bij het groeten van een andere speler en "Ah, bedankt" wanneer de speler de 'thank'-optie kiest in het communicatiemenu. Bij het gebruiken van zijn ultimate ability schreeuwt Sigma de zin "Het universum zingt voor mij!" en bovendien 'zingt' het personage karaoke op de map Busan, waarbij hij zegt: "Lekker stroopwafel".

Mensen kunnen de held dus al uittesten via de Public Test Realm. Wanneer het personage precies naar alle servers van de game komt is nog niet bekend. Sigma heeft moves zoals Hyperspheres, Kinetic Grasp en Gravitic Flux. In de video hieronder geeft ontwikkelaar Jeff Kaplan meer informatie over het personage.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hij praat inderdaad een paar zinnen/woorden Nederlands. Dit zijn de quotes: (Ultimate ability) Gravitic Flux: "Het universum zingt voor mij! " Pick Up Health Pack: "Stukke beter." Hello: "Hallo" Hello: "Hoi!" Thanks: "Ah, bedankt." Thanks: "Bedankt." Bron: https://overwatch.gamepedia.com/Sigma/Quotes

0
test

@Paxopoxo Heb het erbij gezet!

0
test

Is echt wennen om Nederlands te horen in Overwatch. :D

0

Aanbevolen voor jou