Overwatch 2-update komt twee dagen later

Overwatch 2-update komt twee dagen later

De Overwatch 2-update die voor gisteren gepland stond, is naar morgen verschoven.

Dat maakt de communitymanager van Blizzard bekend via een post op het Overwatch-forum. De update wordt uitgesteld naar 17 november vanwege een "kritiek probleem" dat eerst opgelost moet worden. De update bevat onder meer balansupdates, bug fixes en contentupdates. Wat precies het probleem is, wordt niet onthuld. De update is vanaf morgen om 20:00 uur Nederlandse tijd te downloaden. Blizzard bedankt spelers voor hun geduld.

Blizzard onthulde eerder dat Overwatch al door 25 miljoen mensen wordt gespeeld. "Bedankt aan de 25 miljoen spelers die inmiddels aan Overwatch 2 zijn begonnen", meldde het bedrijf. In een persbericht laat Blizzard weten dat spelers redelijk gelijk zijn verdeeld over Amerika, Europa en Azië, en dat het dagelijkse hoogste aantal spelers ongeveer drie keer zo hoog ligt als bij de eerste Overwatch.

De game kreeg op Gamer.nl een 7. "Overwatch 2 doet veel goed, maar tegelijkertijd ging bijna alles voor, rond en na de lancering mis. Het is moeilijk om door al die bomen van fouten het bos te zien, terwijl ergens in die puinhoop nog steeds een van de leukste shooters van het moment verstopt zit. Deel twee voert een aantal broodnodige verbeteringen door waardoor het in theorie beter speelt dan ooit tevoren. In de praktijk voerden afgelopen week helaas de vele bugs en serverproblemen de boventoon . Het is daarom ‘maar beter’ dat deel twee free-to-play is, want hier mag je eigenlijk geen geld voor vragen."

Overwatch 2 is speelbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wel grappig om deze game vanaf een afstandje te spelen (wist niet eens dat er een patch aan zat te komen). Ik vermaak me er prima mee, maar als je dan kijkt naar de gemiddelde reactie op het uitstellen van de patch (toegegeven, 20 minuten voor livegang hem 2 dagen uitstellen is ook wel een beetje genant) dan gaat iedereen HELEMAAL los over hoe kut alles is. De entitlement voor een gratis spel is wel weer indrukwekkend.

0
test

@WvA Ik vermaak me ook met Overwatch. Maar door al negatieve reacties die ik lees vraag ik mij af of Overwatch 2 nog lang bestaat. Ook als ik kijk naar de itemshop. Het is triest wat er in staat. Niet alleen de prijzen maar ook de items. Ik hoop dat de komende maanden flink wat verbeteringen worden doorgevoerd.

0
test

@ShadowKiller Ik begreep dat Overwatch 2 een stuk meer spelers heeft dan Overwatch 1 (weet niet of dat de laatste jaren was of zelfs sinds launch), dus denk dat dat wel goed zit. Verbaas me er overigens wel over dat de zelfde voicelines gebruikt worden, voelt echt alsof je weer 1 hebt opgestart.

0

Aanbevolen voor jou