Overwatch 2 heeft al 35 miljoen spelers

Overwatch 2 heeft al 35 miljoen spelers

Overwatch 2 is al door 35 miljoen spelers gespeeld.

Dat maakte Activision Blizzard bekend bij de bekendmaking van diens kwartaalcijfers (via VGC). Volgens Activision Blizzard wordt Overwatch 2 in de eerste maand dagelijks door twee keer zoveel spelers gespeeld als de eerste Overwatch. De eerste Overwatch kwam in mei 2017 uit en bereikte in oktober 2018 de mijlpaal van 35 miljoen spelers. Het grote verschil is wel dat Overwatch 2 free-to-play is, in tegenstelling tot het vorige deel.

Blizzard spreekt de ambitie uit om Overwatch 2 in 2023 verder uit te breiden met nieuwe personages, maps en modi. Daarnaast moet de pve campagne uitkomen. Op 6 december van dit jaar komt het eerste nieuwe personage uit Ramattra uit.

Marcel gaf Overwatch 2 een 7 op Gamer. "Overwatch 2 doet veel goed, maar tegelijkertijd ging bijna alles voor, rond en na de lancering mis. Het is moeilijk om door al die bomen van fouten het bos te zien, terwijl ergens in die puinhoop nog steeds een van de leukste shooters van het moment verstopt zit. Deel twee voert een aantal broodnodige verbeteringen door waardoor het in theorie beter speelt dan ooit tevoren. In de praktijk voerden afgelopen week helaas de vele bugs en serverproblemen de boventoon . Het is daarom ‘maar beter’ dat deel twee free-to-play is, want hier mag je eigenlijk geen geld voor vragen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heel veel spelers waaronder ik, maar als ik naar mezelf kijk vind ik het niet meer de charme hebben van het eerste deel en dat komt niet door de gameplay maar door de F2P implementatie. Heb honderden uren in deel 1 zitten en heb die game voor de volle mep gekocht. Als dank mag ik deel 1 niet meer spelen en moet ik nu grinden of betalen voor nieuwe heroes..

0
test

@Improv jep. Het is veels te gierig geworden vergeleken met deel 1.

0
test

@mightybundy een game met het model zoals Overwatch 1 gaan echt niet meer uit komen. Free to play met battlepass en shop is gewoon het meest interessant voor een ontwikkelaar en ook wel voor de gamer want bij succes komt er alleen maar meer content naar de game.

0
test

@Improv Waarvoor moet je grinden dan? Bijna alle heroes zitten er al standaard in toch, op 1 of 2 na? Voor de rest zijn het alleen cosmetics en wat stemmetjes, maar die zijn niet echt noodzakelijk en speel je toch wel vrij als je regelmatig speelt

0
test

@Improv Ik heb alle heroes gewoon, denk dat er iets mis is gegaan bij jou

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

35 miljoen spelers klinkt goed. Maar hoeveel spelers daarvan zullen geld hebben uitgegeven aan de dure skins die je ooit gratis kon verdienen?

0
test

@ShadowKiller denk dat vooral de battlepass veel verkocht wordt maar daarnaast zijn er ook genoeg mensen met veel geld of echt een passie voor Overwatch, die zullen wel shop items kopen. Er zitten ook veel compleet nieuwe skins in de shop trouwens.

0

Aanbevolen voor jou