Elke keer wanneer er weer een film met een superheld in de hoofdrol verschijnt dan wordt er tegelijkertijd ook een gelijknamige game in de winkels afgeleverd. Dit is natuurlijk ook het geval bij The Hulk, de gewone meneer die groen wordt wanneer iets hem dwars zit.

IGN heeft vandaag een exclusieve trailer in de aanbieding die de prachtige, cel-shaded graphics van het spel laten zien. Voor de verandering heeft men met de game geprobeerd de strip te imiteren en niet het uiterlijk van de film en het resultaat mag er zeker wezen."The transition for our characters from the Marvel Universe to the interactive universe is virtually seamless and only helps to enhance the overall experience," said Russ Brown, Executive Vice President, Consumer Products, Promotions & Retail Sales, Marvel Enterprises, Inc. "The Hulk has worldwide recognition and appeal, He is one of the most physically powerful and emotionally compelling Super Hero characters ever created. By extending this franchise across these mediums we are able to create exciting new chapters in Hulk lore."

De trailer is in low-res formaat hier te downloaden. Behoor je tot het verheven ras genaamd 'insiders' dan kan je ook voor een high-res versie opteren.