In Black & White is het leuk om een slechte God te spelen en dorpbewoners zoals Jan of Pietje te pijnigen. Wat nog leuker is dat de dorpsbewoners namen zoals Wolf of Sander hebben, en ze daarna te martelen, het geeft een extra kick aan het spel.

Maar hoe de neuk verander ik de namen van dorpsbewoners in Black & White? Lionhead Studios haar Jamie Durant heeft antwoord op deze vraag, lees het hieronder:Did you know, that if you search for the file names.txt in your Black directory, you will be able to edit this list of names that are allocated to your villagers. Make sure that you type how many names are in the list on the first line of the text file, so if you had 50 names in your list, the first line would read 50. Add the names of your friends, or the names of your enemies, it will add a new level of villager interaction.Ik geloof dat ik ooit ook ergens gelezen heb dat de dorpsbewoners standaard de namen van de personen uit je adresboek van Outloos Express hebben, maar zeker weet ik dit niet.

In ieder geval is het duidelijk dat Lionhead er zoveel mogelijk aan doet om de game een hoge interactiviteitswaarde te geven. Met zulk soort gadgets lukt dat ze aardig ook.