Ouya-maker verduidelijkt uitspraak over zoeken investeerders | Gamer.nl

Ouya-maker verduidelijkt uitspraak over zoeken investeerders | Gamer.nl

Mario Tennis is misschien wel de beste sportieve spin-offreeks van Mario's reguliere avonturen. Vooruit, na Mario Kart dan. Feit is dat de even robuuste als toegankelijke gameplay van de serie ons vaak uitstekend vermaakt hebben. Jammer genoeg is die essentie vrijwel compleet uitgehold in het nieuwste deel voor de Wii U.

"Voor de duidelijkheid: Ouya zoekt geen extra investeerders buiten Kickstarter. Onze prioriteit is het maken van een geweldige gameconsole, terwijl we onze Kickstarter-campagne voortzetten", aldus Uhrman in een statement. "Met Kickstarter willen we van functioneel prototype naar product op de markt gaan."

"We zijn eerlijk geweest over de eerste investeringen via vrienden en familie, met investeerders als Digg-oprichter Jay Adelson, Flixster-oprichter Joe Greenstein en Jawbone-oprichter Hosain Rahman", vervolgt Uhrman. "We hebben geen gesprekken over investeringen zolang we op Kickstarter staan en gaan zodra we daarmee klaar zijn niet meteen iedereen opbellen.

Uhrman sluit de mogelijkheid voor het aantrekken van investeerders echter niet volledig uit, maar stelt wel dat het geen prioriteit is van het team om meer financiering binnen te halen. "We gaan (na Kickstarter) proberen Ouya op de markt te krijgen en de beste game-ervaring mogelijk te leveren. Geld binnenhalen staat niet bovenaan op onze lijst."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou