Nieuws
Outriders

Omvangrijke Outriders-update komt vandaag uit

In 2022 komt er een volledige uitbreiding uit

Geschreven door Michel Musters op
Vanaf vandaag is er een nieuwe, gratis update voor Outriders beschikbaar.

Dat heeft Square Enix aangekondigd. De nieuwe update heet New Horizon. Deze bevat vier nieuwe Expeditions, een nieuw transmog-systeem, en verwijdert timers uit Expedition-missies. Ook worden er allerlei elementen van de game aangepast. Volgens ontwikkelaar People Can Fly moet dit de algemene ervaring enorm ten goede komen. Meer informatie is hier te vinden.

Een "volledige uitbreiding" moet in de loop van 2022 verschijnen. Deze gaat Worldslayer heten. Er werd een teaser van getoond die hieronder samen met beelden van de update te zien is, maar de volledige onthulling vindt volgende lente pas plaats.

De shooter kwam in april dit jaar uit op pc, Xbox- en PlayStation-consoles en verscheen toen ook op Xbox Game Pass voor Xbox-consoles. Later kwam de game ook op Game Pass voor pc te staan. Spelers kunnen in Outriders hun eigen 'Outrider' maken en op zoek gaan naar de bron van een mysterieus signaal. In totaal kan de game met drie spelers tegelijk gespeeld worden.

Outriders scoorde een 7,5 op Gamer.nl: "Outriders is niet de beste game die we dit jaar spelen, maar het plaatst wel onversneden spelplezier boven alles. Het spel knalt heerlijk weg en je wapens en vaardigheden maken een belangrijk verschil. Zodra je het spel een beetje naar je hand hebt gezet, valt er vooral in co-op een hoop spektakel te beleven. Tenminste, als er geen verbindingsproblemen optreden. Zodra die de kop opsteken, is het snel gedaan met de pret."

Dit artikel delen:

Lees meer

Warhammer 40,000: Battlesector verschijnt in december Documentairereeks over Xbox aangekondigd
0

Reacties op: Omvangrijke Outriders-update komt vandaag uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.