Outriders komt mogelijk naar Xbox Game Pass

Outriders komt mogelijk naar Xbox Game Pass

De aankomende actiegame Outriders zou wel eens naar Xbox Game Pass kunnen komen.

Dat blijkt uit een cryptische tweet. In een zogenaamde e-mail van 'Melissa McGamepass' die op Twitter wordt gedeeld wordt gevraagd of iemand "het mysterieuze signaal in de verte is opgevallen". Daarna wordt gevraagd: "Ben ik afwijking in deze situatie?"

Daardoor speculeren veel gamers dat er gehint wordt naar een Game Pass-release van Outriders. Dat komt omdat er elementen als een mysterieus signaal en 'afwijking' worden genoemd, dat overeenkomt met de plot van de game.

Outriders komt op 1 april uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Stadia. Het is niet officieel bekend of en wanneer het spel naar Game Pass komt. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zou heel bizar zijn zeg! Heb moeite om het te geloven maar je weet maar nooit.

0

@Aces-82 zelfs mijn mond valt open zal wel zwaar relaxed zijn

0
test

@Roy36NL Ja ik zag op youtube hoe mensen hier op kwamen, was omdat ergens op een outriders website de zelfde woorden zagen hoe de game omschreven werd.

0
test

Had de beta(?) gespeeld vorige week op Xbox Series en was er niet echt door weggeblazen, erg generic. Maar via gamepass lijkt het mij wel erg lachen om het meer een kans te geven.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Nee hoor, dat is inderdaad niet erg maar voor 70 euro (heb Series S dus kan alleen digitaal via MS Store) wacht ik wel even haha. Dus met gamepass zal ik het wel oppakken. Mechanics werkte erg goed en game zit verder goed in elkaar.

0

Aanbevolen voor jou