Nieuws
Yo-Kai Watch

Originele Yo-kai Watch komt naar Nintendo Switch

Lanceert op zelfde dag als Switch Lite

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Een Nintendo Switch-versie van de originele Yo-kai Watch lanceert op 20 september in Japan. Of het spel ook naar Europa en de rest van de wereld komt, is echter nog niet bekend.

Level-5, de ontwikkelaar van de Yo-kai Watch-franchise, heeft in een video op YouTube bekendgemaakt dat de originele Yo-kai Watch naar de Nintendo Switch komt. De Switch-versie van het spel lanceert op 20 september in Japan, op dezelfde dag dat ook de Nintendo Switch Lite wereldwijd wordt uitgebracht. Bovendien verschijnt dan ook de remaster van Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, de nieuwste titel van Level-5.

Of Yo-kai Watch ook in Europa wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch, is niet bekend. Het spel lanceerde oorspronkelijk in 2013 voor de Nintendo 3DS in Japan, waarna de game pas eind 2015 in Noord-Amerika verscheen. Fans uit Europa moesten zelfs wachten tot april 2016, voordat ze aan de slag konden met Yo-kai Watch.

Yo-kai Watch 4, het nieuwste deel in de franchise, werd op 6 juni gelanceerd voor de Nintendo Switch in Japan. Wanneer het spel ook wordt uitgebracht in de rest van de wereld is nog niet bekend, maar aangezien Yo-kai Watch 3 in december vorig jaar pas verscheen in Europa, is de verwachting dat het vierde deel voorlopig nog op zich laat wachten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Marvel Ultimate Alliance 3-uitbreidingen niet los verkrijgbaar Schrijver voor Space Invaders-film gevonden
0

Reacties op: Originele Yo-kai Watch komt naar Nintendo Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.