Originele Yo-kai Watch komt naar Nintendo Switch

Originele Yo-kai Watch komt naar Nintendo Switch

Een Nintendo Switch-versie van de originele Yo-kai Watch lanceert op 20 september in Japan. Of het spel ook naar Europa en de rest van de wereld komt, is echter nog niet bekend.

Level-5, de ontwikkelaar van de Yo-kai Watch-franchise, heeft in een

Watch on YouTube

op YouTube bekendgemaakt dat de originele Yo-kai Watch naar de Nintendo Switch komt. De Switch-versie van het spel lanceert op 20 september in Japan, op dezelfde dag dat ook de Nintendo Switch Lite wereldwijd wordt uitgebracht. Bovendien verschijnt dan ook de remaster van Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, de nieuwste titel van Level-5.

Of Yo-kai Watch ook in Europa wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch, is niet bekend. Het spel lanceerde oorspronkelijk in 2013 voor de Nintendo 3DS in Japan, waarna de game pas eind 2015 in Noord-Amerika verscheen. Fans uit Europa moesten zelfs wachten tot april 2016, voordat ze aan de slag konden met Yo-kai Watch.

Yo-kai Watch 4, het nieuwste deel in de franchise, werd op 6 juni gelanceerd voor de Nintendo Switch in Japan. Wanneer het spel ook wordt uitgebracht in de rest van de wereld is nog niet bekend, maar aangezien Yo-kai Watch 3 in december vorig jaar pas verscheen in Europa, is de verwachting dat het vierde deel voorlopig nog op zich laat wachten.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou