De ontwikkelaar gaat samen met een vriend proberen om de bestanden vanaf de diskettes op zijn Macbook Air te krijgen en dan om te zetten naar een format dat ook nu bruikbaar is. De ontwikkelaar waarschuwt dat het enige tijd kan duren, omdat hij erg druk is, maar zegt het te laten weten zodra hij iets bruikbaars van de diskettes weet te halen.

De bronbestanden van de Apple II-versie van de game zaten in een doos die Mechners vader - die de muziek voor Prince of Persia en Karateka componeerde - hem onlangs heeft opgestuurd. Deze doos, met oude spullen van Mechner, bevat naast een aantal winkelversies van zijn games Prince of Persia en Karateka ook drie doosjes met diskettes die de broncode bevatten.

"De originele Apple II-broncode van Prince of Persia waar ik de afgelopen tien jaar af en aan naar gezocht heb. Waarvoor ik iedereen heb lastiggevallen van Doug Carlston tot Danny Gorlin en iedereen die ooit bij Broderbund heeft gewerkt en waarvan ik de hoop dat ik het ooit zou vinden had opgegeven", schrijft Mechner. "Ik wist wel dat het niets voor mij was om iets weg te gooien!"