Opzet verhaal The Last of Us: Part 3 al geschreven

Opzet verhaal The Last of Us: Part 3 al geschreven

Neil Druckmann, co-president van Naughty Dog en Halley Gross, schrijver van The Last of Us: Part 2, hebben een opzet voor het verhaal van een eventuele volgende The Last of Us-game geschreven. Dat zeggen de ontwikkelaars in dehref="https://open.spotify.com/episode/32CJkjzy2Ew3DJSLhGyHJw" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> Script Apart Podcast</a>.

"Ik weet niet hoeveel ik wil onthullen, maar Halley en ik hebben een opzet voor een verhaal geschreven - dat we niet maken, maar waarvan ik hoop dat het ooit het levenslicht ziet - dat verkent wat er na deze game [The Last of Us: Part 2] gebeurt", zegt Druckmann. "We zullen het zien."

Ook zegt Druckmann dat er 'aardig wat' discussie is geweest over een eventueel Part 3. Momenteel verkent Naughty Dog wat de volgende game van de studio wordt.

"Nadat we een van onze grote titels voltooien, nemen we lang de tijd om verschillende ideeën te verkennen - of het nou The Last of Us: Part 3, iets nieuws, of een oudere franchise wordt."

Naar verluidt werkt Naughty Dog in de tussentijd aan een multiplayertitel en een remake van de eerste The Last of Us.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deel 3, keek heel erg uit naar deel 2 en vond de game top en me heerlijk mee vermaakt. Helaas hebben zo veel mensen lopen zeiken op deel 2 dat een deel 3 voor mij echt niet meer hoeft tenzij het een prequile word met Joel ik denk dat men dan niet zeikt en jankt.

0

@hulstpower Je geniet er toch niet minder van als andere mensen erop lopen te zeiken? Dat zijn gewoon een stel bekrompen debielen, die moet je dat niet gunnen.

0
test

@Ziminar ik heb zeker genoten van deel 2, maar ik snap wel waarom men de game bashed ze hebben keuzes gemaakt of dat nou goed of slecht is ik snap dat men pist was. Daarom vraag ik me af of een deel 3 nog wel de serie kan reden of dat ze misschien wel meer verneuken. Daarom doe mij maar een prequile

0
test

Genoeg aanknopingspunten voor een derde deel. Wat mij betreft wordt de mensheid alsnog gered doordat Ellie zich alsnog kan opofferen voor de wetenschap. Dat kinderachtige gezeur over Joel bewijst alleen maar hoe onvolwassen de gamewereld af en toe nog is.

0

Aanbevolen voor jou