Nieuws
Fall Guys

Optie voor willekeurig uiterlijk in tweede seizoen Fall Guys

Cosmetisch boontje

Geschreven door Erik Nusselder op
In het tweede seizoen van Fall Guys krijgen spelers de mogelijkheid om het uiterlijk van hun boon willekeurig te laten selecteren. Dat heeft ontwikkelaar Mediatonic laten weten via Twitter.

De ontwikkelaar kreeg het verzoek voor deze functie binnen via de Discord van hun community. Daar kunnen spelers stemmen op suggesties vanuit de community, die vervolgens worden voorgelegd aan de ontwikkelaar.De nieuwe functie zal willekeurig cosmetische voorwerpen uit je inventaris selecteren en toepassen op je Fall Guy, zodat je gemakkelijk elke keer een andere outfit kunt kiezen.

Het tweede seizoen van Fall Guys begint 8 oktober, oftewel aanstaande donderdag.De afgelopen weken zijn er al veel details gegeven over het tweede seizoen van de populaire battle royale-game. Zo krijgt het tweede seizoen een Middeleeuws thema, kunnen spelers sneller kroontjes vrijspelen dan in het eerste seizoen en kunnen spelers hun personage een bijnaam en een banner meegeven.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ghost of Tsushima: Legends en New Game+ komen op 16 oktober Henry Cavill in nieuw pantser voor seizoen 2 van The Witcher
0

Reacties op: Optie voor willekeurig uiterlijk in tweede seizoen Fall Guys

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.