Nieuws

Opnames Uncharted-film beginnen volgend jaar

Eind lente of begin zomer

Geschreven door Michel Musters op

De opnames voor de Uncharted-film beginnen in 2017.

"Ik ben ongelooflijk enthousiast om die film volgend jaar te maken", aldus regisseur Shawn Levy. "We gaan niet voor maart filmen. Het doel is om laat in de lente of vroeg in de zomer te beginnen."


De Uncharted-film kent een problematisch verleden, met verschillende regisseurs en scriptschrijvers die zich aan het project hebben verbonden en weer zijn vertrokken. De film werd in 2009 voor het eerst genoemd.

"Ik ben al jaren geĂ¯nteresseerd in dit project", vervolgt Levy. "Ik heb alle games in de reeks gespeeld en ik hou van ze allemaal. Ik denk dat je wel kunt zeggen dat het de meest cinematische games zijn van de laatste tijd. En niet alleen visueel gezien, maar ook qua personages en een bepaalde sfeer. Hoe lang is het geleden dat we een geweldige, superleuke, actievolle schattenjachtfilm hebben gehad? Niet Indiana Jones en niet National Treasure. Het zit allemaal een beetje in Nathan (Drake's) toon."

Het eerstvolgende project van Levy is twee afleveringen regisseren van het tweede seizoen van Netflix' hitserie Stranger Things. Daarna gaat hij aan de slag met de Uncharted-film. Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscopen moet draaien of welke acteurs de hoofdrol spelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Survival-modus The Division nu op testservers pc Ubisoft in gesprek met Netflix over mogelijke serie
1

Reacties op: Opnames Uncharted-film beginnen volgend jaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    haastnooit

    • 9 november 2016 14:14
    Niet echt een topregisseur als ik zijn films zo zie. Het enige wat ik echt goed vind is Stranger Things, waar hij 2 afleveringen van heeft gemaakt.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.