Nieuws
Silent Hill 2

Opnames Return to Silent Hill beginnen volgende maand

Eerste castleden bekendgemaakt

Geschreven door Michel Musters op
De opnames van de nieuwe Silent Hill-film, genaamd Return to Silent Hill, gaan in de loop van april van start.

Dat meldt Deadline. Daarbij zijn er ook castleden onthuld. Jeremy Irvine (War Horse) en Hannah Emily Anderson (Jigsaw, de serie gebaseerd op The Purge) spelen de hoofdrollen. 

De opnames zullen plaatsvinden in Duitsland en Oost-Europa. Christophe Gans, de regisseur van de eerste Silent Hill-film, neemt ook de regie van deze film voor zijn rekening. Gans: "Return to Silent Hill is een mythologisch liefdesverhaal over iemand die enorm verliefd is en naar de hel gaat om iemand te redden."

Return to Silent Hill gebruikt de gebeurtenissen uit Silent Hill 2 als inspiratie. "Wanneer een mysterieuze letter James teruglokt naar Silent Hill om zijn ware liefde terug te vinden, vindt hij een ooit herkenbaar dorpje die door een onbekend kwaad is getransformeerd. Terwijl James dieper afdaalt in de duisternis, stuit hij op angstaanjagende figuren die zowel herkenbaar als nieuw zijn en begint hij aan zijn eigen geestelijke gezondheid te twijfelen."

Het is nog niet bekend wanneer Return to Silent Hill uitkomt. Ondertussen worden er diverse Silent Hill-games ontwikkeld, zo maakte Konami vorig jaar bekend. Zo wordt er een remake van Silent Hill 2 ontwikkeld door Bloober Team, werkt NoCode aan Silent Hill Townfal en is ook het spel Silent Hill F in de maak. Verder moet er een "interactieve streamingreeks" genaamd Silent Hill: Ascension uitkomen.

Dit artikel delen:

Lees meer

FTC eist meer informatie over tienjarige deals die Microsoft sluit De beste PlayStation-deals van de week
1

Reacties op: Opnames Return to Silent Hill beginnen volgende maand

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 16 maart 2023 15:20
    Het is een goed begin. Niet proberen om Silent Hill 2 te verfilmen maar om een film te maken met het idee van de game.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.