Het is alweer een aantal weken stil rondom Operation Flashpoint. Waarschijnlijk een stilte voor de storm, want de uitbreiding Resistance, zal deze zomer uitkomen. In Operation Flashpoint: Resistance kruip je in de huid van Victor Troska, een ervaren ex-Special Forces militiesoldaat. Troska heeft zijn militaire verleden de rug toegekeerd, en leidt nu een respectabel burgerleven op het eiland Nogova, dat op korte afstand ligt van de drie eilanden uit het oorspronkelijke spel. Maar aan deze situatie komt een einde wanneer de Sovjet-troepen de eilandengroep binnenvallen en Troska's idyllische dromen verstoren. Features

* Exciting single-player campaign on the new island with a new central character, a compelling story, and additional gameplay elements.

* Enhanced graphics, with support for higher resolution textures, improved trees and foliage.

* New 100km square island, featuring new buildings and models.

* New weapons and vehicles.

* New multiplayer missions on the new island.

* Enhanced and optimised multi-player code. Van Resistance zijn drie nieuwe screenshots verschenen waarop we wat helicopters, dorpjes en Victor in actie kunnen zien. Meer informatie over de uitbreiding, die 21 juni zal uitkomen, vind je op de product pagina.