Nieuws
temtem

Temtem open stress-test start deze maand

Gotta catch 'em all?

Geschreven door Dagmar De Groot op
De open stress-test van de MMO-game Temtem gaat binnenkort van start, daarmee sluit de alpha-testfase. Gebruikers kunnen zichzelf opgeven voor de open stress-test die in januari plaatsvindt.

Temtem is een MMO-game ontwikkeld door Crema en draait om het vangen van Temtem; wezens die ronddwalen in de wereld van Airborne Archipelago. De volledige ontwikkeling van de game ging van start na een succesvolle Kickstarter-campagne in 2018 en de Early Access-release van de game op Steam staat gepland op 21 januari 2020. Spelers die meedoen aan de stress-test krijgen toegang tot de Early Access.

Het concept lijkt veel overeenkomsten te hebben met de Pokémon-franchise. Zo is het doel van de game om alle Temtem-trainers te verslaan om de beste trainer te worden. Aan het begin van de game krijgt de speler de keuze uit drie Temtem. Tijdens het avontuur moet de speler ook uitkijken voor de vijandige factie, de Clan Belsoto, die iets hebben tegen Temtem en mensen.

De stress test vindt plaats op 11, 17 en 19 januari voor een paar uur. Spelers kunnen zich aanmelden via de Humble-website.

Dit artikel delen:

Lees meer

Deze week Sundered Eldritch Edition gratis in de Epic Games Store Sméagol wijkt af van filmuiterlijk in The Lord of the Rings: Gollum
1

Reacties op: Temtem open stress-test start deze maand

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Sisko

  • 7 januari 2020 17:09
  Spelers die meedoen aan de stress-test krijgen toegang tot de Early Access.
  Op de site staat:
  If I play during the stress test, will I own the game when it launches?

  No. The Stress test key will only grant access during the stress test hours. In order to keep playing Temtem when the game is released on January 21st, you'll need to buy the game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.