Open bèta Overwatch nu speelbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One | Gamer.nl

Open bèta Overwatch nu speelbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One | Gamer.nl

De bèta van multiplayershooter Overwatch is vanaf nu voor iedereen beschikbaar. Het spel heeft al enkele geslotenbètafases achter de rug, nu is de open bèta begonnen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De bèta duurt nog tot 9 mei.

De bèta is op pc alleen te spelen via Blizzards Battle.net-launcher. Op PlayStation 4 en Xbox One is het spel in de respectievelijke online winkels te vinden onder 'Overwatch Open Beta' en vervolgens te downloaden. Het spel komt niet naar Mac.

De bèta was al vanaf 3 mei te spelen voor wie het spel gereserveerd had. Ook zijn er eerder twee bètaperiodes geweest: een in oktober, de tweede in april. Gedurende deze periodes werden willekeurige spelers die zich hadden opgegeven uitgenodigd om het spel te testen.

Blizzard kondigde teamshooter Overwatch tijdens BlizzCon 2014. Het spel leent elementen uit andere multiplayershooters zoals Team Fortre 2. Ook hebben de 21 speelbare personages speciale krachten die om de zoveel tijd te gebruiken zijn, vergelijkbaar met moba-spellen als Dota 2 en League of Legends.

Overwatch verschijnt 24 mei op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou