Open bèta Call of Duty: Modern Warfare 2 komt eerst naar PlayStation

Open bèta Call of Duty: Modern Warfare 2 komt eerst naar PlayStation

De open bèta van Call of Duty: Modern Warfare 2 zal eerst op PlayStation-consoles beschikbaar zijn voordat het naar andere systemen komt.

Dat heeft Activision via PlayStation Blog laten weten. Mensen die de game reserveren kunnen toegang krijgen tot de bèta. Dat geldt voor alle platforms, maar de bèta komt in ieder geval eerst naar PlayStation-consoles. Meer details, zoals wanneer de bèta begint, moeten later volgen.

Gisteren werd de eerste volledige trailer van Call of Duty: Modern Warfare 2 onthuld. Bekende personage als John 'Soap' McTavivish' en Simon 'Ghost' Riley keren terug in de campagne, waarvan één missie zich afspeelt in Amsterdam. De game maakt daarbij gebruik van een vernieuwd watersysteem, dat water realistischer moet doen ogen. Ook kunnen spelers zwemmen in de multiplayermodus. Het spel komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc - inclusief Steam.

Gamer.nl plaatste gisteren een uitgebreide preview van Modern Warfare 2: "Het is allemaal uiterst herkenbaar. Ghost komt langs, helikopters storten neer, we vallen in een groot huis kamertje na kamertje binnen, er zijn golven aan vijanden: een hele missie voelt als een soort best-of van de Modern Warfare-reeks. Het enige wat er niet inzit is een stukje met een gescripte stealth-sequentie. De volgende missie, Wet Work (naar de map in Call of Duty 4), brengt daar verandering in, en wel door zich af te spelen in Amsterdam. In die stealthmissie duik je letterlijk de grachten in."

Tot slot maakte Activision Blizzard bekend dat ergens later dit jaar Call of Duty: Warzone 2.0 moet uitkomen. Warzone 2.0 moet "een nieuwe sandbox-modus en een nieuw speelgebied bevatten", en komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc via Battle.net en Steam.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kun je zoiets eigenlijk wel een OPEN beta noemen als je het spel hebt moeten reserveren om het te kunnen spelen?

0
test

@Rainking blijf dat ook belachelijk vinden. meer soort pre opening zodat je hun kan helpen de laatste bugs weg te werken. bij een beta hoop ik altijd meer dat je het kan testen zodat je weet of je het wel of niet wil kopen erna

0
test

@xXDannyNLXx van een beta is juist de bedoeling dat je bugs etc op gaat sporen. Waar jij op doelt is game trials en demo’s

0
test

@Rainking zolang je niets hoef te preorderen of ergens voor moet betalen vind ik het een open beta

0
test

Hopelijk heeft warzone 2 niet weer zo belachelijk veel GB nodig

0

Aanbevolen voor jou