Oorspronkelijke Max Payne-maker trots op derde deel | Gamer.nl

Oorspronkelijke Max Payne-maker trots op derde deel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het derde deel is in tegenstelling tot Max Payne en Max Payne 2 niet in handen van Remedy, maar wordt gemaakt door Rockstar. "We vinden het helemaal geweldig wat ze gedaan hebben en kunnen niet trotser zijn op de richting waar de serie heengaat", aldus Häkkinen. "Ze maken nooit echt slechte games, toch? Het lijkt wel alsof het Rockstar-logo een kwaliteitskeurmerk in de industrie is geworden."

Jeronimo Barrera van Rockstar liet eerder in een interview met Gamespot weten dat Max Payne 3 trouw blijft aan de kernelementen van de eerste twee games uit de serie. De Rockstar-ontwikkelaars zouden met mensen van Remedy gediscu ieerd hebben over het derde deel. Max Payne 3 staat gepland voor release in mei voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Nieuw in het derde deel is de aanwezigheid van een multiplayer. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou