We hebben je dood gegooid met nieuws over Call of Duty: World at War en we zijn nog lang niet klaar. Er gonzen namelijk geruchten dat er dit keer ook perks (speciale verbeteringen) voor de voertuigen zullen zijn. En dat maakt de toevoeging van rijdend materiaal een stuk interessanter.

De pogingen van Treyarch en Infinity Ward om voertuigen toe te voegen in Call of Duty worden niet door iedere fan als prettig ervaren. Misschien dat de mogelijkheid om je tank aan te passen daar verandering in kan brengen. Wat ons overigens wel opvalt, wanneer we naar de lijst van perks bekijken, is dat we wat perks missen die de gewone infanterie moeten ondersteunen voor al dat pantser geweld.

Al moeten we er wel bij zeggen dat deze lijst alles behalve definitief is. Het kan dus goed zijn dat er in de uiteindelijke versie hele andere perks zitten.

Infanterie Perks Juggernaut Sleight of HandExtreme Conditioning MartyrdomSteady AimBandoleerIron LungsStopping PowerDeep Impact Sonic Boom Last StandMonkey (klim in bomen)Frogman (sneller zwemmen)Play Dead (veins je eigen dood)Crouch Sprinter (de mogelijkheid om te sprinten tijdens hurk/lig positie)Banzai (trek je melee wapen sneller tijdens sprint en breng meer schade toe)Voertuigen Perks

Extra armour (Juggernaut perk voor voertuigen)Lightweight vehicle (voertuig wordt sneller, maar ook zwakker)Mechanic (de mogelijkheid om je voertuigen te repareren)Chameleon (de mogelijkheid om je tank te camoufleren)Lubricant (snellere beweging van de geschutskoepel)Machine Gunner (voegt een machinegeweer toe aan een voertuig)Tank Commander (jouw tank wordt een team spawnpoint)Optics (interne camera voor beter zicht en richt mogelijkheden)High-explosive (HE) Round (munitie die meer schade berokkent aan infanterie -vooral in groepen-, maar zwakker is tegen tanks)Armour-piercing (AP) (idem als HE, maar dan bedoeld voor tanks)Dragon (rust jouw tank uit met een vlammenwerper)