Het lijkt wel schering en inslag, maar ook City of Villains, de MMORPG van NC Soft krijgt in april een grote update. Onder de naam Destiny Manifest zal het de spelers in staat stellen om als 'Evil Genius' af te reizen naar Paragon city om daar alle "goodie little two shoes" het leven zuur te maken. Deze zogenaamde Mayhem missies maken het mogelijk, winkels te beroven, gebouwen op te blazen en om onschuldige burgers en politie in elkaar te rossen.

Verder zal er een compleet nieuwe zone voor PvE genaamd Grandville worden geopend en zal er voor de PvP mensen een zone komen met de naam Recluse's Victory. Beide omgevingen zijn voor spelers tussen level 40 en 50.

Natuurlijk zijn er nieuwe costume en basis items te vinden/kopen en kan je aan de slag met iets meer dan 300 nieuwe missies. personages kunnen worden uitgerust met nieuwe powersets waaronder de Patronpowers en nog veel, veel meer.

Voor meer informatie omtrent wat er nog meer in de game haar opwachting zal maken, kan je surfen naar de pagina waar de Destiny Manifest update wordt uitgelegd.