"Ik zou graag over (de bugs) horen zodat ik ze kan repareren", aldus Kee Chi, projectleider van de game, tegen Gamasutra. "Ik stel de suggesties van mensen alleen maar op prijs, want we zijn nog steeds aan het leren en willen er na release nog steeds aan werken om de game dieper te maken, en op deze manier kunnen we al vroeg met dit proces beginnen."

Een ruwe versie van Middle Manager of Justice verscheen vorige week kort op de App Store. "Het was volledig mijn schuld", zo vervolgt Chi. "Als je iets instuurt naar de App Store voor goedkeuring, moet je aangeven wat de releasedatum is, en een tijd terug hadden we die op september gezet, maar we wisten toen niet of dat de uiteindelijke datum zou worden." Chi legt uit dat de ontwikkelaar erachter dat er nog veel aan de game gedaan moest worden. Toch werd de game niet teruggetrokken, omdat de game dan nog een keer ingestuurd zou moeten worden en Apple mogelijk zelf ook nog nieuwe bugs zou vinden. Chi realiseerde zich echter niet dat de voorlopige releasedatum van september nog steeds stond. De uiteindelijke versie van Middle Manager of Justice moet ergens "de komende weken" verschijnen.

Superheldenbureau

In de game beheren spelers de dagelijkse gang van zaken bij een superheldenbureau.  Zij moeten er onder meer voor zorgen dat er voldoende geld is om nieuwe vaardigheden voor de helden te ontdekken, ook kunnen er nieuwe helden ingehuurd worden. Middle Manager of Justice is een freemium game: gratis om te spelen, maar bepaalde items kunnen voor kleine bedragen worden gekocht.