Hoewel de ontwikkeling van Edge of Twilight begin volgend jaar weer van start moet gaat, worden het merendeel van de werknemers bij ontwikkelaar Fuzzyeyes wel ontslagen. Dit vanwege financiele problemen veroorzaakt door het huidige economische klimaat en juridische kwesties.

Fuzzyeyes heeft echter een afspraak gemaakt met een vooralsnog anonieme uitgever die een aantal aandelen van de studio gaat kopen. Als dit gebeurt, kan het grootste gedeelte van de ontslagen werknemers volgend jaar weer terugkeren naar de studio.

Origineel bericht:

Fuzzyeyes Studios gaat in januari weer verder met de ontwikkeling van steampunk-RPG Edge of Twilight. De game is dus niet, zoals gisteren door een tweetal ex-medewerkers werd gezegd, geannuleerd.
Woordvoerders van het bedrijf melden vandaag dat de informatie die website Kotaku had verkregen, onjuist is. Het verhaal dat ontwikkelaar Fuzzyeyes zijn deuren had gesloten is daarmee ook ontkracht.

De ontwikkeling van Edge of Twilight is in oktober echter wel degelijk stopgezet. In januari 2010 zal het werk echter worden hervat. De reden van de tijdelijke stop is onbekend.