Nieuws
no mans sky

'Ontwikkeling No Man's Sky en nieuwe game staan elkaar niet in de weg'

Nieuwe game is weer behoorlijk ambitieus

Geschreven door Michel Musters op
De ontwikkeling van Hello Games' nieuwe spel staat de ontwikkeling van nieuwe content voor No Man's Sky volgens de makers niet in de weg.

Dat meldt Hello Games-oprichter Sean Murray aan IGN. Het was al geruime tijd bekend dat Hello Games aan een nieuw spel werkt en dat het "gigantisch" moet worden. 

Murray: "We werken achter de schermen al een tijdje aan iets behoorlijk ambitieus. Het is een klein team, maar dat vinden we fijn. Net als No Man's Sky lijkt het project onmogelijk om te maken, zelfs als we er duizend mensen aan hadden werken."

Hij vervolgt: "No Man's Sky wordt niet op een lager pitje gezet door het nieuwe project, maar de ontwikkeling van het nieuwe project wordt ook niet tegengehouden door No Man's Sky. We hebben het geluk dat we mensen kunnen laten werken aan wat ze enthousiast maakt." Meer details over de nieuwe game zijn er niet.

Gisteren is er weer een grote update voor No Man's Sky uitgekomen, genaamd Outlaws. Centraal in de update staan “smokkelen”, verbeterde ruimtegevechten, een “squadron” die de speler zelf kan rekruteren, een nieuwe expeditie en het eerste nieuwe ruimteschip in twee jaar tijd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Geluid van wapens in Dead Space-remake is aangepast Maak kennis met Overwatch 2-personage Sojourn
1

Reacties op: 'Ontwikkeling No Man's Sky en nieuwe game staan elkaar niet in de weg'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Sokpop

    • 14 april 2022 19:10
    Succes, ik hoor t wel als er een alpha is in 2030.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.