Ontwikkeling nieuwe Perfect Dark verloopt 'extreem goed'

Ontwikkeling nieuwe Perfect Dark verloopt 'extreem goed'

De ontwikkeling van de nieuwe Perfect Dark verloopt volgens Crystal Dynamics "extreem goed".

Dat heeft Phil Rogers, de CEO van Crystal Dynamics en Eidos Montreal, gemeld tijdens een gesprek tussen investeerders en moederbedrijf Embracer Group. Hoewel de hoofdmoot van de ontwikkeling van Perfect Dark in handen is van Microsofts studio The Initiative, was het al geruime tijd bekend dat Crystal Dynamics assisteert met de ontwikkeling.

"We werken aan het iconische Perfect Dark en het project verloopt extreem goed", aldus Rogers (via VGC). Hij meldt daarbij dat het vooral veelbelovend is om een nieuwe manier van werken in actie te zien, waarbij meerdere studio's samenwerken, ongeacht locatie of tijdzone. "Het is geweldig om het team van The Initiative en ons team bij Crystal zo goed samen te zien werken."

Perfect Dark werd eind 2020 tijdens The Game Awards voor Xbox Series X en S en pc onthuld met een cinematische trailer - gameplay is er nog niet. Er is dan ook nog weinig bekend over de game.

De eerste Perfect Dark verscheen in 2000 op Nintendo 64. Britse ontwikkelaar Rare bracht het spel uit als spirituele opvolger van de succesvolle James Bond-shooter GoldenEye 007. Een paar jaar later werd Rare overgenomen door Microsoft. Prequel Perfect Dark Zero kwam tegelijk met de Xbox 360 uit. Met uitzondering van een heruitgave van Perfect Dark op Xbox 360 bleef het daarna echter stil rondom de franchise.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoppa dat geeft de burger moed

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Roy36NL Inderdaad wel chill dat er nu wat betere verhalen rondom de game naar buiten komen. De Initiative had een beetje valse start. Geen idee wie er nu allemaal nog zitten en wie er zijn gegaan, dat hou ik niet bij. Hopelijk kunnen ze het eerste idee van veteranen team in stand houden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Roy36NL denk dat we hem gaan zien op game awards samen met evowed.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@hulstpower ik denk dat MS die games lekker voor een eigen event bewaard. Gaan ze hier echt niet tonen.

0

@hulstpower iedereen bedankt, maar ik was nooit negatief toch ?. Ik was de eerste die Forza en halo een pluim gaf 2 jaar terug

0

Ik geloof het als ik zie en in mijn handen heb. Te vaak mooie verhalen gehoord

0

@Ziminar eens. Tijd voor daden bij de woorden

0

Aanbevolen voor jou