Nieuws
Lies of P

Ontwikkeling duistere Pinocchio-game Lies of P is in vergevorderd stadium

Game komt ergens in 2023 naar pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
De ontwikkeling van de actiegame rondom Pinocchio, Lies of P, is in een vergevorderd stadium.

Dat heeft regisseur Choi Ji-Won laten weten aan het Japanse 4Gamers (via TheGameSpoof). "In augustus lieten we nog weten dat de ontwikkeling op zo'n 70 procent zat, maar inmiddels zijn we veel verder. Het grootste gedeelte van de ontwikkeling is al af en we zijn nu vooral bugs aan het oplossing en het geheel aan het verfijnen."

Lies of P is gebaseerd op het klassieke Italiaanse verhaal Pinocchio, tegenwoordig vooral bekend van de Disney-film Pinokkio. Spelers besturen Pinocchio, die naar Mr. Gepetto zoekt, de enige persoon die de in verval geraakte stad Krat kan redden. P heeft een mechanische arm die als gereedschap of wapen kan dienen. Zo kan hij vijanden ermee naar zich toe trekken.

Lies of P moet ergens in 2023 naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox en Steam komen - een precieze releasedatum is nog niet bekend. Wel duidelijk is dat de game op release ook naar Xbox Game Pass komt. Hieronder is een trailer te bekijken die afgelopen augustus uitkwam.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Nieuwe Alien-game in ontwikkeling, komt eind 2023 uit Hyperkin maakt Xbox Series-controller in de stijl van Xbox 360
0

Reacties op: Ontwikkeling duistere Pinocchio-game Lies of P is in vergevorderd stadium

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.