Ontwikkeling Cyberpunk 2077 is afgerond

Ontwikkeling Cyberpunk 2077 is afgerond

De ontwikkeling van Cyberpunk 2077 is afgerond. Dat meldt ontwikkelaar CD Projekt Red via Twitter.

Het spel is 'gold' gegaan, wat betekent dat versie 1.0 af is en klaar is om op fysieke discs te worden gezet. Dat betekent waarschijnlijk niet dat de ontwikkelaars nu op vakantie kunnen, want meestal is er nog werk aan de winkel voor een eerste patch.

Sterker nog, CD Projekt Red kondigde vorige week nog aan dat crunch de komende tijd verplicht werd voor het ontwikkelteam. Iedereen wordt geacht een werkweek van zes dagen te werken. Volgens studiohoofd Adam Badowski begrijpt de meerderheid van de studio de keuze en wordt iedereen goed gecompenseerd voor de extra moeite.

Cyberpunk 2077 moet op 19 november verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het spel is dan via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Een next-gen update moet op een later moment uitkomen, net zoals een Google Stadia-versie.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als je in oktober al gold gaat voor een titel die 19 november uit gaat komen, is het dan echt verantwoord dat je verplichte 6 daagse werkweken inlast? Ik snap dat ze nog gaan patchen enzo, maar het voelt wel krom.

0
test

@WvA Er zullen bugs zijn in een game van deze omvang, is niet te voorkomen, Herinner je je Skyrim nog toen die uit kwam? Of the witcher 3? En dit is een nog veel complexere game.

0
test

Deze word nog opgestuurd naar alle gamesite y.t. En ik verwacht dat je deze game niet in 8 uurtjes uitspeelt. Dan nog optimalisatie ps4/5 Dan nog niet de update voor de 5.(En X) Alle Xbox versie. P.C driver en dan de fix glitch bug error. En even RTX. dan een open rpg met veel keuzes. Ja dan lopen ze wel tegen het 1 en ander aan. En nu Gold is goed als het onder meer testers komt kunnen ze meer bug fixen. Met geluk krijgen we meteen een 10 GIG update bij launch. Ooit ging Anthem Gold..............Is bijna klaar 🙄

0

Aanbevolen voor jou