Ontwikkeling Commandos-game voor next-gen consoles gestart

Ontwikkeling Commandos-game voor next-gen consoles gestart

De ontwikkeling van de nieuwe Commandos-game voor Next-gen consoles is gestart. Dat maakt de uitgever Kalypso Media bekend in op hun website.

Eerder maakte de uitgever bekend dat ze van plan waren een nieuwe Commandos-game op de nieuwe generaties consoles uit te brengen. Nu heeft Kalypso Media aangekondigd dat de ontwikkeling van start is gegaan. Er is nog weinig over deze nieuwe Commandos-game bekend, behalve dat de game uitkomt op de nieuwe generaties consoles en de ontwikkeling in handen ligt van de Duitse Claymore Game Studios. De ontwikkelaar is ook nog op zoek naar mensen om het team te versterken.

Commandos is een real-time-tactics-game die voor het eerst uitkwam in 1998 op de pc. In 2001 kwam de franchise voor het eerst uit op de PlayStation met Commandos 2: Men of Courage. Die game kreeg eerder dit jaar een remaster op de PlayStation 4 en andere platformen. Wanneer de nieuwe Commandos-game uit gaat komen is nog niet bekend.

Commandos 2
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hyped, dat wordt mijn jeugd herleven

0

Dit speelt niet lekker op een console. Moet PC zijn, misschien zelfs wel op mobiel (weet dat dat vloeken in de kerk is)

0

@h4l Ik ben benieuwd wat ze ervan maken gezien ze nu daadwerkelijk direct voor een console ontwikkelen. Kijk naar het verschil tussen de ports van Titan Quest (vreselijke controls en targeting, compleet gefaald) en Diablo 3 (erg goed gelukt, speelt gelikt). 'In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst', dat soort dingen.

0
test

@h4l Zal op een pc altijd beter zijn mogelijk. Maar weet je. Dat zeiden we allemaal ook van shooters. En sinds goldeneye op N64 is die mening van velen langzaam omgezet. Dus wie weet welke mechanismen ze vinden om het wel soepel te laten gaan.

0
test

@watashi wa maurice desu. Shooters zijn nog steeds beter op een PC :-D En ik heb ook een ps4 en xdoos

0

Aanbevolen voor jou