Ontwikkelaars van remake GoldenEye 'hebben iets te bewijzen' | Gamer.nl

Ontwikkelaars van remake GoldenEye 'hebben iets te bewijzen' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Widdows legde daarnaast uit waarom de remake exclusief voor de Wii wordt ontwikkeld. Hij geeft hiervoor als reden dat de oorspronkelijke GoldenEye ook alleen op een Nintendo-console uitkwam, namelijk de Nintendo 64, en dat de Wii daarom als het meest natuurlijke platform aanvoelt.

Over de grafische kracht van de Wii-hardware zei hij: "Ik denk dat Eurocom iets te bewijzen heeft. De Wii is soms best een ondergewaardeerde en te weinig benutte console. Ze doen enorm hard hun best om er het maximale uit te halen en ik moet zeggen, grafisch is het fenomenaal, de omgevingen kunnen kapot en ook de productiekwaliteit van zowel de cinematische stukken in het spel als de animaties van de gezichten zijn indrukwekkend voor de Wii."  GoldenEye 007 staat gepland voor het einde van dit jaar en wordt uitgegeven door Activision.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou