Ontwikkelaars Homefront bang voor ontslag of overplaatsing | Gamer.nl

Ontwikkelaars Homefront bang voor ontslag of overplaatsing | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Als Homefront slecht wordt ontvangen, worden we dan ontslagen? En als de game het wel goed doet, moeten we dan vertrekken uit New York?", aldus de anonieme bron tegen Develop, die beweert dat deze vragen bij vele medewerkers van Kaos Studios leven.

Baas van Kaos Studios, David Votypka, zegt bewust te zijn van de zorgen die de medewerkers hebben. "De zorgen zijn bekend bij mij, en ik heb meerdere malen antwoord gegeven op vragen van medewerkers", zegt Votypka die niet uitsluit dat mensen worden verplaatst naar THQ's goedkopere studio in Montreal.

Eerdere klaagzang

Het is niet de eerste keer dat een anonieme bron heeft gelekt aan Develop om zijn of haar ontevredenheid te melden. Eerder klaagde een anonieme bron al dat de medewerkers van Kaos Studios onder grote druk moesten werken aan Homefront, zelfs tijdens de kerstdagen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou