Nieuws
Hades

Ontwikkelaar Supergiant Games onthult Hades

Game nu beschikbaar als early access op Epic Games Store

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ontwikkelaar Supergiant Games heeft de nieuwe game Hades onthuld. Op The Game Awards toonde Supergiant Games de eerste trailer van de hack-and-slash-game.

In de game speel je als de god van de dood Hades, waarin je met hack-and-slash-gameplay een weg werkt door de onderwereld van de Griekse mythologie. Naarmate je als speler steeds meer uitdagingen weet te voltooien door het combineren van krachten van verschillende Olympische goden, wordt steeds meer onthuld over het verhaal in de game.

Hades is nu beschikbaar als early access-titel op de Epic Games Store. Hiermee wordt tegelijkertijd vermeld dat de game nog in ontwikkeling is en de game nog wordt voorzien van meerdere updates. Hades is tevens ontwikkeld door dezelfde makers van games zoals Bastion en Transistor.

Met deze titel is het één van de eerste games die exclusief beschikbaar wordt gesteld op de Epic Games Store. Eerder maakte ontwikkelaar Epic Games bekend een eigen digitale winkel te gaan openen om te concurreren met platformen zoals Steam. Opvallend hierin is dat het nieuwe platform slechts twaalf procent aan inningspercentage rekent voor de gegenereerde omzet van ontwikkelaars die hun games op het platform uitbrengen. Normaliter wordt bij de andere platformen een percentage van dertig procent gehanteerd.

Hades is nu beschikbaar op pc via de Epic Games Store.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hello Games maakt korte game The Last Campfire Just Cause 4 voelt in alles overbodig (pc)
1

Reacties op: Ontwikkelaar Supergiant Games onthult Hades

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Oxymorphone

    • 8 december 2018 23:01
    Ziet er prachtig uit. Zie ze verder bouwen op hun vorige twee spellen. Prachtige animaties en art style. Weet van Bastion dat het allemaal hand getekend was. Vond de manier van verhaal vertellen ook erg verfrissend.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.