Ontwikkelaar Six Days in Fallujah werkt aan nieuwe game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Breach draait om de elite van de CIA Special Activities Division officers. Het is nog niet bekend of de studio al een uitgever heeft voor de game en wanneer de game dan uit zou moeten komen. Het enige wat Atomic Games tot dusver kon vertellen is dat Breach gamers "van hun sokken gaat blazen".

Atomic Games werkte voorheen aan Six Days in Fallujah, dat in opspraak kwam doordat Japanse uitgever Konami de game niet wilde uitbrengen. Deze besli ing werd genomen nadat de game veel kritiek te verduren kreeg, omdat het de slag om de Iraakse stad Fallujah, die plaatsvond in 2004 en waarbij tientallen Amerikaanse soldaten stierven, getrouw zou nabootsen. Volgens nabestaanden en militairen zou het spel respectloos omgaan met oorlog.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou