Code Hero moet een game worden waarin spelers wordt geleerd hoe ze codes kunnen gebruiken, door met een code-geweer Javascript in een Unity 3D-omgeving te schieten. De ontwikkelaar geeft per e-mail aan dat het project nog steeds in ontwikkeling is. "Code Hero is nog steeds in leven. (...) We blijven aan het project werken als vrijwilligers totdat we meer geld kunnen binnenhalen. Het team bestaat momenteel uit mijzelf en vijf programmeurs die er actief aan werken."

Het Kickstarter-project liep eind februari af en wist 170.954 dollar op te halen, waarmee het beoogde doel van 100.000 ruimschoots werd gehaald. De ontwikkelaar beloofde destijds dat het van Code Hero een MMO zou maken als de grens van 200.000 dollar werd gehaald.

Recent droogden de updates over het project op Kickstarter op, terwijl sommige backers hun beloofde beloningen nog niet hadden gekregen. De ontwikkelaar geeft aan dat er binnenkort weer een update komt. "We hadden vaker Kickstarter-updates moeten schrijven en vragen sneller moeten beantwoorden, zodat mensen weten wat voor vooruitgang we boeken."