Nieuws

Just Cause 3-multiplayermodder nu in dienst bij ontwikkelaar

Overstap brengt aflevering nieuwe mod in gevaar 

Geschreven door Delano Zoon op

Avalanche Studios, de ontwikkelaar van de Just Cause-serie, heeft mod-maker Cameron Foote aangenomen. Foote is onder andere verantwoordelijk voor een populaire multiplayermod voor Just Cause 2.

In een post op de multiplayerwebsite van Just Cause zei Foote dat hij zich bij Avalanche Zweden zal voegen als ontwikkelaar, "zodat ik kan gaan werken aan projecten in het heden en in de toekomst."

Verder laat hij het volgende weten: "Nu ik onderdeel uitmaak van Avalanche Studios, heb ik de mogelijkheid om veel dingen die je kent uit JC2-MP (de populaire multiplayermod) in toekomstige ervaringen van de studio te verwerken, en dat op een hoger niveau."

De werkzaamheden aan de nieuwe JC3-MP voor Just Cause 3 zijn door het vertrek van Foote gestaakt. Het is dus niet duidelijk of Just Cause 3 ooit een multiplayermodus krijgt, via mods of via de ontwikkelaar zelf. Wel is nog een ander team bezig met een multiplayermod voor de game. Nanos claimt dat deze mod een speelbaar stadium nadert.

Bron: Eurogamer

Dit artikel delen:

Lees meer

System Shock-reboot behaalt beoogde bedrag op Kickstarter 'Batman: Return to Arkham komt pas in november'
1

Reacties op: Just Cause 3-multiplayermodder nu in dienst bij ontwikkelaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Grohe

    • 11 juli 2016 21:23
    Is het al speelbaar op de pc? Wtf, wat een zooi was dat. Ps4 is ook niet helemaal perfect maar iig beter geoptimaliseerd dan voor de pc :/

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.