Nieuws
Jet Set Radio

Ontwikkelaar Jet Set Radio en eerste Yakuza-games terug bij Sega

Ryuta Ueda heeft negen jaar bij Yahoo! Japan gewerkt

Geschreven door Michel Musters op
Ryuta Ueda, bekend van Jet Set Radio en de eerste twee Yakuza-games, werkt weer bij Sega.

Ueda was de art director van Dreamcast-game Jet Set Radio en Xbox-vervolg Jet Set Radio Future. Ook werkte hij aan de eerste twee Yakuza-games. 

Ueda was al geruime tijd weg bij Sega en heeft de afgelopen negen jaar bij Yahoo! Japan gewerkt. Sinds mei is hij echter weer terug op zijn oude nest.

"Ik heb besloten ontslag te nemen bij Yahoo! Japan en terug te keren naar mijn oude bedrijf, Sega", laat Ueda weten op Facebook. "Ik ben erg dankbaar voor de vele mensen die ik heb ontmoet en de vele lessen die ik heb geleerd terwijl ik aan diverse projecten bij Yahoo! werkte."

Hij vervolgt: "Vanaf nu ga ik mij weer richten op het maken van games. Niet alleen om het fijne gevoel te krijgen dat ik weer iets creëer, maar ik moet ook glimlachen van de gedachte aan oude vrienden herzien en nieuwe mensen ontmoeten. Ik wil graag demonstreren wat ik met mijn ervaring heb geleerd."

Dit artikel delen:

Lees meer

Warner Bros. bevestigt dat Gotham Knights in oktober wordt getoond Finale zevende seizoen Fortnite vindt op 12 september plaats
1

Reacties op: Ontwikkelaar Jet Set Radio en eerste Yakuza-games terug bij Sega

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kimberlyoou

    • 4 september 2021 18:08
    Ik ben vrij vanavond. Wil je wat drinken, klik dan op de link om mijn profiel met het telefoonnummer te vinden —– urlky.com/12m2f

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.