Maulbeck bedreigde Gabe Newell toen distributieplatform Steam zijn game Paranautical Activity niet goed op de voorpagina zette. Het spel zat volgens Steam nog in Early Access, terwijl het spel deze fase juist had verlaten. Maulbeck meende hierdoor inkomsten mis te lopen, en bedreigde Gabe Newell na een reeks boze tweets. Zijn game werd van Steam verwijderd, en hij verliet zijn studio Code Avarice.

Nu is Maulbeck teruggekeerd naar Code Avarice. "Mike kon zich niet houden aan zijn beslissing om Code Avarice te verlaten", aldus de studio. "In de weken na zijn officiële vertrek bedacht Mike zich. Het zoeken naar een nieuwe inkomstenbron werd hem te veel [...] en Mike en Travis (Pfenning, mede-oprichter van Code Avarice) vonden het beter om Mike terug te laten keren naar Code Avarice."

Code Avarice kondigt ook aan een officieel Twitter-account aan te maken. Hiermee maakt de ontwikkelaar nieuws over zijn games bekend, en doet dit niet langer via de persoonlijke Twitter-accounts van ontwikkelaars. De tweets zullen nog wel worden geschreven door Maulbeck en Pfenning. Dit geldt ook voor toekomstige updates op de blog van Code Avarice.

Fans van Paranautical Activity zijn een petitie begonnen om de game weer terug op Steam te krijgen. Hoewel de petitie op het moment van schrijven zijn doel van 1000 handtekeningen al bijna gehaald heeft, laat Maulbeck tegenover Eurogamer weten dat hij niet verwacht dat de petitie invloed zal hebben op Valve's beslissing.