Ontwikkelaar bevestigt dat System Shock 3 nog in ontwikkeling is

Ontwikkelaar bevestigt dat System Shock 3 nog in ontwikkeling is

OtherSide Entertainment heeft bevestigd dat System Shock 3 nog altijd in ontwikkeling is.

Dat deed een werknemer via het officiële forum van de ontwikkelaar. Er was onduidelijkheid over het bestaan van de game, omdat de enige beelden al meer dan een jaar geleden uit zijn gekomen en eerder dit jaar de studio die aan de game werkte mogelijk werd gesloten.

"We werken allemaal vanuit huis nu, net zoals de meesten van jullie", zo leest het bericht van Walter Somol. "Ons nieuwe concept begint vorm te krijgen en we zijn er erg enthousiast over. We hebben een coole en opvallende grafische stijl gekozen en dat en de gameplay begint vorm te krijgen in Unreal Engine 4. Ik weet dat het een tease is, maar ik kan verder echt niets zeggen op dit moment. Hopelijk blijven jullie allemaal veilig en gezond in deze onfortuinlijke tijden. Misschien iets meer gamen dan normaal, dat doe ik in ieder geval wel."

Hoewel dit lijkt te bevestigen dat de studio achter System Shock 3 nog bestaat, is dit toch onwaarschijnlijk. Somol werkt namelijk in het hoofdkantoor van OtherSide in Boston, en niet in de Austin-studio waar System Shock 3 in ontwikkeling was. Mogelijk wordt het spel nu dus in het hoofdkantoor ontwikkeld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

:-) laat maar komen .... de GOTY versie ... Ik speel deel 1 en 2 nu nog wel eens af en toe Jammer dat de remake van system shock alleen maar uitgebracht is in demo en nooit verder gekomen is dan de full game

0

Aanbevolen voor jou