Ontwikkelaar Beat Saber gekocht door Facebook

Ontwikkelaar Beat Saber gekocht door Facebook

Beat Games, de ontwikkelaar van vr-game Beat Saber, is gekocht door Facebook.

Daardoor is de studio nu onderdeel van Oculus Studios, dat ook eigendom is van Facebook. In een blogpost laat Mike Verdu van Oculus weten hoe blij te zijn met Beat Games. "Ze gaan ons helpen bij onze missie om vr naar meer mensen te brengen."

Hoewel Beat Games onderdeel wordt van Oculus Studios, blijft de ontwikkelaar volgens de blogpost functioneren als een onafhankelijke studio. Daardoor kan het ook updates voor Beat Saber op alle platforms blijven uitbrengen. Zo komt in december een nieuwe 360° Levels-modus uit voor de game.

Beat Saber verscheen vorig jaar voor pc en PlayStation 4 en is een vr-game waarin mensen op de ritme van muziek bewegingen moeten maken met controllers om zo blokken doormidden te snijden. De game is door critici en spelers erg goed ontvangen; zo werd in maart dit jaar aangekondigd dat er meer dan een miljoen exemplaren van waren verkocht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop dat ze ook echt onafhankelijk zullen blijven dan. De game is echt heel leuk... Blijft me verbazen hoe sommige de moeilijkste levels foutloos kunnen doen. Gaat ZO snel soms, ware workout na een paar levels hehe. Anyway leuk voor ze, hopelijk wat meer budget voor een andere vr game.

0

Beat Saber is écht fantastisch. Dat moment dat alles opeens lukt op expert... magisch!

0

Aanbevolen voor jou