Voormalig Rockstar-medewerker noemt GTA 6 op cv

Voormalig Rockstar-medewerker noemt GTA 6 op cv

Ontwerper Bibin Michael heeft GTA 6 op zijn href="https://bibinmichael.artstation.com/resume" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>cv </b></a>vermeld. Michael claimt tot en met april 2018 werkzaam te zijn geweest bij Rockstar India en zou daar voertuigen hebben ontworpen voor de game.

Zijn omschrijving van de werkzaamheden luidt: "Conceptvoertuigen ontwerpen die in lijn zijn met de echte wereld voor GTA 5-dlc en het aankomende GTA 6." Hoewel er geen officiële GTA 5-dlc is uitgekomen, bedoelt de ontwerper waarschijnlijk nieuwe voertuigen voor GTA Online.

Bibin Michael heeft daarnaast ook gewerkt aan Red Dead Redemption 2. Op de website van Rockstar is zijn naam te vinden tussen de Thank You-credits, een lijst van mensen die 'kleine en grote' bijdragen hebben geleverd. Dit zou dus kunnen betekenen dat er inderdaad al vorig jaar gewerkt werd aan voertuigen voor GTA 6, maar ook dat de ontwikkeling nog in de beginfase is.

GTA 6

Geruchten

Vooralsnog is er ontzettend weinig bekend over GTA 6. Er wordt aangenomen dat er inderdaad aan de game wordt gewerkt, naar aanleiding van verschillende uitspraken van Rockstar Games. Zo meldde de ontwikkelaar dat de game in ieder geval niet uitkomt als Trump nog aan de macht is, omdat sommige dingen satire voorbij zouden gaan en 'na twee minuten al achterhaald' zouden zijn.

Een van de bekendste geruchten over GTA 6 gaat over de setting van de game. YouTube-kanaal The Know zegt namelijk betrouwbare informatie te hebben gekregen over Miami/ Vice City als setting van de game. De game zou zich afspelen rondom een drugsoorlog in de jaren '70 en spelers zouden tussen Noord- en Zuid-Amerika kunnen reizen per vliegtuig. Vooralsnog is er echter weinig reden om dit te geloven.

In dit overzicht houden we alle geruchten bij over de releasedatum, setting, platformen en meer over GTA 6.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat als Trump reelected word dan moet je nog een tijdje wachten op GTA6.

0
test

en wat als tie nog 4 jaar krijgt? Ik denk niet dat ze nog 4 jaar gaan uitstellen.

0

Aanbevolen voor jou