Nieuws
Xbox One S + Sea of Thieves

Live-action trailer, Day One-ooglapje en bundel voor Sea of Thieves

Een trio van piratenieuws

Geschreven door Pablo Bool op
Een live-action trailer voor Sea of Thieves is uitgebracht met in de hoofrol Sean Astin, bekend voor zijn rollen in The Lord of the Rings, The Goonies en Stranger Things. Tevens is een Day One 'patch' en een bundel aangekondigd.

In de live-action trailer speelt Sean Astin een curator van een museum die de legendes van de piratenwereld toont. Zo is er een kraken, schatten en standbeelden van verschillende piraten te zien in de live-action trailer. De kraken is ook te zien in de lanceringstrailer die laatst online kwam.

Day One Patch

De ontwikkelaars van Sea of Thieves hebben in een reactie op een Reddit-gebruiker een Day-one patch gemaakt. De gebruiker Jefabell zei op Reddit: "Beste Rare, mis niet de kans om een 'Day One patch' ooglapje in de game op te nemen." Op het ooglapje staat toepasselijk een 1. Hoogstwaarschijnlijk zal de Day One Patch vrij snel uit de shop verdwijnen.

Bundel met Xbox One S

Op de website van Microsoft wordt vermeld dat Sea of Thieves tijdelijk gratis is bij aanschaf van een Xbox One S. Voor de gebruikelijke prijs van 299,99 Euro krijg je het Xbox One S-pakket met de game. De actie loopt tot en met 24 maart.

Het nog niet bekend of het mogelijk is om een Xbox One X-bundel met de game te kopen. De Xbox One X met Sea of Thieves is op de Amerikaanse markt wel beschikbaar voor 500 dollar

Sea of Thieves is een mmo waarin een spelers samen een schip kunnen bemannen. Je kan in een open wereld ronddwalen en verschillende quests aannemen. Zo kan je op schattenjacht gaan, andere quests uitvoeren en andere schepen aanvallen.

In onze multipreview van de game spreken verschillende redacteuren over de ervaring van de bèta. Zo zegt Ron: "De quests of opdrachten zijn het levensbloed van deze game. In de bèta bestonden die opdrachten vooral uit het zoeken naar schatten, waarbij enkel een handjevol variabelen in de missies verschillen. Het jagen op rijkdom is leuk en vereist samenwerking en voorbereiding, maar de gameplay-loop lijkt niet veel breder of dieper te zijn dan ‘ga naar X en kom terug met Y’. Als Sea of Thieves geen effectiever incentive heeft dan dat rijtje gelijksoortige quests, zullen veel spelers hun co-op-vermaak na een paar dagen spelen elders gaan zoeken."

Sea of Thieves komt 20 maart naar Xbox One en pc (Windows 10).

Dit artikel delen:

Lees meer

God of War (hands-on) Blitz-modus voor Fortnite: Battle Royale nu live
0

Reacties op: Live-action trailer, Day One-ooglapje en bundel voor Sea of Thieves

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.