'Ontbreken Activision-logo in CoD: Vanguard-trailer was creatieve keuze'

'Ontbreken Activision-logo in CoD: Vanguard-trailer was creatieve keuze'

In de onthullingstrailer van Call of Duty: Vanguard die eerder deze week verscheen, was opvallend genoeg geen Activision Blizzard-logo te zien. Volgens het bedrijf gaat het om een creatieve keuze.

Aan het begin van de trailer staat bijvoorbeeld 'Call of Duty presents' in plaats van 'Activision presents'. Normaliter wordt Activision wel genoemd. De enige plek in de trailer waar de naam van de uitgever wordt genoemd, is in de informatie over copyright dat in kleine letters wordt afgebeeld.

Een woordvoerder van het bedrijf meldt aan journalist Stephen Totilo dat dit om een creatieve keuze ging. "Call of Duty blijft zich uitbreiden in een ongelooflijk universum aan ervaringen. Dit was een creatieve keuze waarmee wordt getoond dat Vanguard het volgende grote deel in de franchise betreft."

Op internet laten veel gamers weten dat het vermoedelijk om een excuus gaat. De afgelopen tijd komt Activision Blizzard negatief in het nieuws, nadat het bedrijf is aangeklaagd door de staat Californië vanwege ongelijkheid en seksuele intimidatie op de werkvloer.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is geen creative keuze. Het is wel een slimme keuze. Wat nu met Activision-Blizzard rondspeelt is het ook niet handig om dat te promoten.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC Ja das wel waar haha

0

@CroniC marketing === liegen

0
test

'Call of Duty blijft zich uitbreiden in een ongelooflijk universum aan ervaringen.' Is er nu echt iemand op de redactie die een beetje fatsoenlijk Engels kan vertalen ipv google translate te gebruiken?

0
test

@Agent 4125 Dat is toch een prima zin? Hoe zou jij het vertalen dan?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou